(iOS) Yemek Yapma Ekibi - Şefin Roger Restoranı Oyunları birçok altın hilesi
Feb 5, 2022 4:11:16 GMT -5
Post by kerlitarmeval on Feb 5, 2022 4:11:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Yemek Yapma Ekibi - Şefin Roger Restoranı Oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Yemek Yapma Ekibi - Şefin Roger Restoranı Oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok altın hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Yemek Yapma Ekibi - Şefin Roger Restoranı Oyunları 2022 version ▞▞▞
Bazen dokunma ilk seferde çalışmıyor. Bence oyunun canlandırıcı kısmı zorlu ve güzel ama dekorasyon kısmı gereksiz. Sadece odanızda oynuyorum ama karakterlerin animasyonları kötü yapılmış. Hella'sı da dikkat çekiyor. Ayrıca, restoran dekorasyonu kısmı hiç gerçekçi değil, müşteriler bir restorana nasıl bu kadar ulaşacak ve ahbap açıkça parasını aldattı, smh.
Çok eğlenceli bir oyun. Garsonları yükseltmek için gerekli olan şeyler olduğundan, reklamlar ve günlük görevler aracılığıyla daha fazla elmas kazanabilmek güzel olurdu. şimdi 126. seviyede ve keyfini çıkarın ama sinir bozucu. Ayrıca birkaç kez oldu, tam bir seviyede zamanın sonunda jetonların toplamıma çıktığını gösterecek ama miktar yapıştığı gibi artmıyor, bu yüzden seviyeyi 3-5 arasında herhangi bir yerde kaybediyorum. Seviye başına sadece 1 yıldız için çok çalışmak zorunda olduğunuz için mobilya ve dekor seçmek güzel olurdu.
Kochteam - Chef Rogers Kochspiele Arcade rpu
İyi ve ilgi çekici bir oyun ama ödüller çok cimriydi, seviye atlaması zordu. Birçok reklam izledim ama yine de yeterli değil! Oldukça yorucu.
Harika oyun, yenilemeler için yıldız almak için yemek pişirme fikrini sever, ancak mobilya ve dekorasyonları seçemediğimiz için sadece 4 yıldız verdi, ayrıca oyunun seçtiğini almak yerine oyunu daha ilginç hale getirecek rengi seçemiyoruz
Can çok yavaş doluyor canlar hızlı dolsun düzeltmein lütfen cevap bekliyoruz
Oyunu sev! ama benim için oruç tutmaktır. Grafikleri ve sunulan yiyecekleri sevin.
Bu harika bir oyun. Eğlenceli ve eğlenceli. Grafikler oldukça iyi, ancak 2. restoran konumundan başlamak gerçekten zorlaşıyor. Oyunun, kullanıcının ekstra şeylere para harcaması için tasarlandığını biliyorum, ancak bunu yaparsam zaman ayırmaya değer. Benden küçük bir mücevher için o kadar para isteme ve hemen hemen her şeyin mücevhere ihtiyacı var. Her şey için reklam izlemek zorunda kalmak can sıkıcı ama tüm söylenenler bu oyunu seviyorum
Level atlamak zor sürükleyici oyun değil sildim
oyun açılmıyor
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games آرکید zedm
Cooking Team - Giochi Del Ristorante Di Chef Roger Arcade uvoc
İlk denemeden sonra yüklenmesi sonsuza kadar sürer
Oyun neşesi 🤍❤️
Harika ama veri kullanmamalı ve öğeleri yükseltmek çok pahalı olmamalı....şimdilik oynamayı bırakmamın nedeni bu
Kütü
Çalışmalarımı bitirdiğimden beri çok sıkılıyordum ama bu oyunu öğrendiğimden beri bir hobim var!
Çok qüzel oyun (bir çıkmak Için rastgele) ELEKKELDÇDMKFMMFMFNDNFNNDNDNFNDMSMLÜBSMSJSBDMDMDMDMNDMDLDKDKDMSMLSBSÇSPDVDKDOJEKDÇDÇDKDISBXBDXKÜMJDMEMSBRLSHDLSUXJDMMDMSMDMSMMSMDMDŞSKDKDMDMDMDMDMDMMDDDMSMSÇBSÇSHDLSJDMDDMMSLSKJSJSJDKDMDMMDJDJDMSİDHEBXLXİBSÇZISNUXJÜJSLSGEBDLSVSBNDKDBEMSIOEBRHEİSLÖÜLƏAKÜNSKKDLLÜKLLDLDNBDLSDNSMMSLSMSBDMSMBSMSÇSIEMDDÇDÇÇDÇFÇXMMDMFÇFÇÇGMFMFM ŞXÖSMDMSMDNDNÇSÇSÇSÇDÇÇSÇDÇDÇDNKEHLSKSHRÇSİDMDNJDJDLLSLSKSHJSJSDÇÇSÇDÇDMDÇÇDÇFMDMDMÇDMDMDMMDDMDÇDŞSŞSÖEHDÇRBL3ODKNOSSÇMSÇSNSMDMNDKSBDKSDN
Müşterilerin biraz yavaş hareket etmesi harika 👍
Gerçekten tatmin edici bir yemek pişirme oyunu arıyordum. Bu çok oyuncu dostu, ayrıca restoranı tamir etmenin başka boyutları da var. diğerlerini siliyorum
Kolay kontroller oynamak için iyi oyun eğlencesi Oyunun tek dezavantajı, restoranın yükseltmelerinin nasıl görüneceğini seçememenizdir.
Süslemelere ve buna göre karar verebilseydiniz oyun daha güzel olurdu diye düşünüyorum (üçte birini seçerek). Ama bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadım ve oyundan keyif aldım.
Oyun kendiki en iyilerden. Yalnızm güncelleme ve yeni bölümleri izliyor. Dil için şikayetlerin ilkokullar seviyesi ingilizce ile birleştirilebilir...
Cooking Team - Chef's Roger Restaurant Games Arkaadmängud qzzn
Sadece 3 yıldız vereceğim çünkü gecikme beni birçok kez rahatsız ediyor. Ama şu ana kadar oynaması zevkli.
Oyun mükemmel ama herkes tarafından var 1 açısından hemen hemen sizi ve oyunum olsun onu var 1 çoğundan şu şekilde olabilir: ve oyunum benim tarafımdan kontrol edilir bir de Türkçe dil ekleyin bu yorumunuzu okuduktan sonra ben boyutu bi veririm düzeltilin oyununuzu okuduktan sonra ben boyutu bi veririm düzeltilin sildim bunları düzelttiktrn sonra indiricem
Harika oyun ama çok fazla mücevher kazanamıyoruz bu yüzden zorlaşıyor tek başına oynayamazsın yardım edecek bir asistanın olmalı bu yüzden sana 4 yıldız verdim
lütfen türkçe dil
Güncelleme halinde oyun açılmıyor
Oyun alayla oyun oynama kastı.1 yıldızı bile haketmiyor
Harika bir oyun ama onun dışında yüklenmesi zaman alıyor 🥰🥰
İki kez mücevher satın aldım ve onları almadım. Bu yüzden bu oyuna soygun için bir yıldız incelemesi yapacağım.
Bununla ilgili her şeyi seviyorum, tek şey, restoran için ne istediğinizi seçip seçememeniz berbat.
Blend It 3D கேஷுவல் ddp
Oyunr mükemmel yükleyin, tavsiyem ❤️😚 (gerisi rastgele bakma)
grafikler o kadar iyi değil ama bunu oynamaya devam ediyorum çünkü oyunun konseptini ve heyecanını seviyorum. aslında bulduğum bu oyun
Bu oyun çok süper Bu oyunu seviyorum Yemek yapma oyunu ve placela şeyler pachiceing oyunu Bu oyunla ilgileniyorum .Hepsi bu oyunu bozdun mu çok süper gami Sen de bu oyunu özlüyorsun ben de bu oyunu seviyorum 😊👌💐
Beyler hadi, oyunun tüm seviyeyi yeniden başlatmasının nesi var? Oyunum iki kez yeniden başlatıldı! Oyunu seviyorum ama lütfen bunu düzeltin😤
2 dir sinirsiz can cikiyor 1 ama yuklenmiyor bu ne sacmalik ya en kisa zamanda duzeltin oyunu
Söz veriyor, ancak İngilizce çeviri biraz çalışma gerektiriyor ve dekorunuzu seçme seçeneği çok daha keyifli olurdu. Oyunu yavaşlatan gereksiz animasyonlar da var.
Oyunu seviyorum, ancak güncellemeden bu yana, tek bir günde kaç kez giriş yaparsam yapayım, günlük bonus birinci günü geçmiyor.
Nasıl oynamaya başlayacağımı bilmek istiyorum çünkü bana sadece mutfağı gösteriyor ve hiçbir şey oyun için bir işaret yok
Zevkli oyun