Post by kerlitarmeval on Feb 5, 2022 4:20:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fel tapasztalat ▞▞▞
▞▞▞ Ice Skating Ballerina 2022 version ▞▞▞
Borzalmas játék, amikor letöltöttem ezt az alkalmazást, a lánynak nagyon rövid rövid nadrágja volt és nagyon rövid nagyon rövid pólója 🙈🙈🙈🙈.Még ha pénzért akarok kinyitni mindent, amit mondok, és egyetlen dal sem szép, minden olyan rossz😡😡😡👎👎 😒
Imádom a ruhákat és a vezérlőket, a grafikát és a játékmenetet. Jelenleg a 3. helyet szereztem meg, a 2. helyet nyertem egyesben, és soha nem lettem első, egyszerűen imádom ezt az alkalmazást.
Unalmas és túl sok reklám 🙄
Megvan ez a játék, de kicsit mérges vagyok, hogy fizetni kell a legjobbakért, ez tényleg hülyeség, jobb, ha megjavítják
szép játék, de a játék bizonyos részeiben valódi pénzt kell használnunk, és nem hiszem, hogy pénzt pazarolnánk a játékokra
Ez egy csodálatos játék! Lejátszhatod offline is. Négyest adok rá, mert nem tetszik, hogy fizetnem kell, de ezen kívül... A LEGJOBB JÁTÉK (majdnem) EVER
Nagyon jó 😍 Ez az egyik legjobb coco játék. testreszabhatja a korcsolyázót, sőt a férfi korcsolyázót is. Ez egy öltöztetős, sminkes és táncos játék egyben. Mit nem szabad szeretni? Az egyetlen rossz dolog, amit el kell mondanom erről a játékról, az a „minden feloldása” csomag ára. Nem bánnék, ha kiadnék néhány dollárt egy játékra, ha az jó. De 12,99? ez egy kicsit felháborító. és nyissa ki a gyógyfürdőt, a kórházat és még néhány ruhát ingyen vagy olcsóbban!!!!
Tetszik meg minden csak lehetne kevesebb a reklám, akkor 5 csillagos lehetne
3 csillagot adok erre, de senki nem hord maszkot, szóval szeretem a játékát, de nagyon jó, bárcsak játszhatnál, csináld együtt a két dolgot, és minden dolog nyitott lehet, de sajnálhatod, de egészen biztos vagyok benne. egy kicsit tetszik
Ez a játék azért furcsa, mert amikor megnyomtam a gombot, hogy megnézhessek egy kiegészítést, hogy megváltoztassuk a gördeszka aréna beállítását a hozzáadás után, az lezárta az elemet, így nem tudtam megszerezni
Nagyon szeretem!!❤
Miért túl sok hozzáadás, és csak néhány dolga van
A kórház fel van dúlva. Az első lehetőség a spray, de legtöbbször egyáltalán nem permetez. Azon ritka esetekben, amikor IS permetez, szinte mindig abbahagyja a permetezést, mielőtt az összes célpontot elérném, és akkor nem működik, amikor újra megpróbálom. Nagyon szerettem ezt a játékot, de ez komoly probléma számomra. Kérjük, javítsa ki, és az 1 csillagomat 5 csillagra módosítom.
Én egyszerűen imádom ezt a játékot
Szeretem, hogy mindent megtehetsz, amit a való életben is megteszel.
Szerintem is jo de fizetni kell hogy megvegyèl nèhány házat de azok a házak nèlül is jol el lehet vele lenni
Túl sok hirdetés. Minden gombra kattintok, bumm, kiugrik egy hirdetés.
Nem tudom elérni a gyógyfürdőt és a kórházat valódi pénz fizetése nélkül, ez nagyon bosszantó😡😡😡
csucs
Minden aranyos cucc, amit meg kell vásárolni, és fizetni kell, ha a lány megsérül, egyszóval rossz
Mert én kétszer voltam a harmadik helyen, de azért adok rá négy csillagos értékelést, mert meg lehet nézni mások videóit és hogyan szöknek meg, és ott is lehet, de én most négy csillagot adtam rá.
Jól vagyok, de egy ideje lefagy a mobil, így csak ez a játék oké, de minden sminkfelszerelés szép 🙎👏👏
Nagyon jó alkalmazás👉📱
Nagyon jó játék
Miért fejezte be a videó megtekintését? Eleinte olyan jó volt
Amikor telepítem ezt az egész playstore alkalmazásomat, a bugsss ne telepítse, feltörheti a rendszerét, amikor letöltöm ezt az mh teljes pmaystore-t, egyszerűen nem tudok letölteni más alkalmazást, és amikor leállítom ezt a játékot, akkor sem fog visszajönni és visszajönni, még akkor sem, ha leállítom. ughhhhhhhhh most nem tudok más alkalmazást telepíteni, mert szeretném ezt 000000000.000000.000000000-ra értékelni
Nagyon szeretem ezt a játékot. Szeretem, hogy kiválaszthatod a ruháidat, és ez igazán szórakoztató. Szóval nagyon tetszik, és remélem, hogy a többi ember is ugyanilyen eredményt ér el.
A legkisebb unokahúgom szeret játszani ezzel a játékkal. Nagyon izgatott volt a frissítés miatt, de amikor elkezdte játszani, ideges volt, hogy nem sok frissítés történt. Talán új színekkel bővítheti a gardróbot és a hajformázást. Az unokahúgomnak gyönyörű barna haja van, így talán természetes színt adok hozzá, és még valami mást is a frizurákhoz. Ennek ellenére ez az egyik kedvenc játéka. Egy kis változtatás még mindig nem árt.
Játszottam ezzel a játékkal, de az egyetlen dolog, amit fűtök, az az, hogy a fiúk, akiket használsz, jönnek és megacélozzák őket
Nagyon jo jatek csak az a baja hogy rengeteg minden fizetos!
Jo kis játék
Nagyon jó!
A pénzes lakatos dolgok miat 4 de nagyon kalsz 4,5 adnék ha lehetne imádom
Race.io Racing pwwq
5 csillagot kellene adnom, mert ez a játék hihetetlen. Soha nem kaptam ilyen típusú játékot. 👏 A Coco játékokra 4 csillagot tudok értékelni, mert a Coco játékokban vannak olyan problémák, mint a hirdetések, és meg kell vásárolnom néhány dolgot. De ezekben a hirdetésekben csak a fő probléma. És amikor megveszem, azt írja, hogy valami elromlott. Szóval csak alkalmazkodtam a maradékhoz😅. De ami ehhez a játékhoz jön, ez fantasztikus és érdekes. Ebben a ruhák menők, fantasztikusak😍.De az ékszerek kevésbé
Körülbelül 1 órába telt a letöltés, ezért adok ennek az alkalmazásnak a 3. Imádom az összes ruhát és a korcsolyázást.