Post by kerlitarmeval on Feb 5, 2022 4:26:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avage kuld ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
Halb juhtimine ja mäng pole üldse sujuv. Halb helikvaliteet ka
Ma ei saa seda rakendust alla laadida, kui puudutan installiikooni, alustab allalaadimine allalaadimist, samuti 100, kui see näitab installimist. Palun vastake mulle. Ma tahan selle imelise mängu alla laadida.
See on väga hea mäng. Selle graafika on korralik. Mulle meeldib, et ma sõidan autodega ja ehitad maju. Soovin, et lennujaamas oleks rohkem funktsionaalsust. Isiklikult soovin, et saaksin lennata lennuki või helikopteriga. Samuti soovin, et oleks loominguline režiim. Üldiselt on see suurepärane mäng.👍
Ma armastan seda mängu, kuid 3 tärni põhjuseks on see, et olenemata sellest, kuidas ma üritan kaamerat ja mängu kiirust parandada, on alati sama asi, aeglane ja väga lollakas, ma ei tea, mida selle probleemiga teha
Üksused kaovad pidevalt. Hirved kõnnivad läbi seinte ja jooksevad majas ringi. Onu Joe veoauto koeb automaatselt ilma põhjuseta esimesse majja. Palju tõrkeid. Mängu kohta pole palju teavet. Võiks tõesti vinge mäng olla. MIKS MINU AHIT KADUB? JUBA 4 KORDA. Ma ei kuluta enam sentigi.
Ocean Is Home : Island Life Simulator Macəra iad
Palun, ma armastan teie mängu. Lisage võrgus varundamise valik. Palun lisage rohkem rüüste, nagu suures vargusmängus. Hoonetel, nurkades. Pange mõned rongidesse. Lisage rohkem transpordivahendeid, lisage pandimaju. Samuti on väga oluline lisada inimesi nende kauplustesse, et saaksime neile nende toite edasi müüa, kui me neid enam ei vaja. Samuti peaksid pandimajad küsima ka muid esemeid, nagu kotid, riided, juhuslikud tooted.
See on hea mäng, kuid see on väga aeglaselt kleebitud mäng ja mis vajab reisimiseks lihavõttepüha, nad vajavad näiteks vahepunkti ja kiireid sõite
Ma ei oska öelda, mis mu auto rehvidest on katki, jäin selle tõttu tühjaks kinni kasti kohta 5 asemel. Ja ikoonide lisamine kaardile on suur edu. JÄTKA SAMAS VAIMUS.
Ocean Is Home : Island Life Simulator Dobrodružné wczg
Onu pikapi ei saa üldse müüa. Proovisin kõigis kohtades, kus pidin saama, see on 2 ⭐⭐⭐ arvustuse põhjus
Väga Väga hea
324, 10001443, Home Audio Effects Equipment, Audio heliefektide seadmed ... 456, 10002934, Disc Brake Simulators, Auto ketaspiduri simulaatorid.
Home ... Great Prophet 17 Exercise - Iran Missile and Drone Attack - Simulation of attack on Israel Dimona nuclear base.
Ma ei saa isegi mängu siseneda, see on kohutav, kui ma ei annaks tähti
See on kõigi aegade halvim mäng, mida see teeb, on see, et ma ei saa midagi teha. Saab vaevu liikuda. desinstallin selle
Olen prügikastis kinni ja ei saa välja tulla, kuna pole võimalust kummardada. Üritasin välja hüpata, kuid see pole võimalik. Teie inimesed pole ikka veel mängupilti parandanud
See mäng on hea, eriti grqphics, kuid minu probleem on juhtseadmega, see on tõesti halb, samuti peate töötama tundlikkusega, mitte midagi muud
Mäng on hea, kuid seal peavad olema osalise tööajaga tööd, suured ettevõtted, sõbralikud inimesed, meditsiinikeskus jne. Inimesed peavad sõitma rongiga, alustama oma äri, kassapidajad, riidepoed, politsei, kauplused saavad kliente.ja päevad, mil vaenlased saavad tule ja ründa rahulikku saart, kuigi see on rahulik. Hea mäng siiski
Kuidas ma saan televiisori sisse lülitada ja ka vähendada raha veoauto ja autode, maa eest ja kuidas saan tuletõrjujaks Kas ma saan lifti
Mäng on hea, kuid vajab rohkem värskendusi, nagu auto juhtnupud ja uued asjad
Ma arvan, et see mäng on fantastiline, see peab lihtsalt suutma pakkuda rohkem töökohti nagu kelner City rannas ja kassapidaja või midagi muud, aga ma tõesti arvan, et see on üks parimaid mänge, mida olen mänginud
Ocean Is Home : Island Life Simulator 冒險 kxf
Mulle meeldib mäng. Millal värskendada? Inimesed on tuimad. Peaks olema rahvas, kes varastab majas palju naljakamaks hehe. Ja palju inimesi linnas peaks lisanduma ja saame nendega rääkida või poksida ja nad peaksid vastama, lootes ja kus on kana? Ja loodame, et saame vahetada või valikuliselt kaamera auto sisemusse sõitmiseks. ja lisage tööd ja rohkem loomi nagu hobune ja karabao, et saaksime riisi künda ja istutada 😅💪✌️... Ma tõesti armastan mängu ❤️❤️
Mäng peab saama paremaid uuendusi
Dino Egg: Help Cute Little Dinosaur Hatch And Take Care Of It, Pocket Pet Simulator. Tasuta · Sports Car Drift Racing. Tasuta
Esimesel päeval võisteldi Tallinnas, teisel jätkusid mängud Võ- ... looduskaitsealale (Great Duck Island) ning jälgiti seal toimuvat minimaalse.
Ocean Is Home : Island Life Simulator Macera Oyunları wjee
toimetab alati postkastid iga päev kohale. Midagi muud pole teha, ma mõtlen, et isegi puude langetamine ja palkide müümine ei teeni head raha, ainult "postkastide kohaletoimetamine". Teenige mõni muu rahateenimisviis. Näiteks kui saaksite avada ettevõtte ja müüa asju või olla rongijuht
Kas saate mängu juurde lisada rohkem töid peale pakiveo, rohkem poode, kust saaksime osta esmatarbekaupu, lemmikloomi jne... Peale kõige eelneva on mäng hea... Hindame uuesti, kui edaspidi on uuendusi ülaltoodud...
Palun avage auto lukust
Mulle meeldib mäng, põhjus on selles, et ma ei saa süüa ega maaki valmistada, kuna see vajab palke ja ma ei tea, kuidas saada palke, mida saaks kütusega tankimiseks kasutada.
mäng on väga lahe, aga kus on teised töökohad, kus on diskretsioonid, mäng on igav, kui töö on ainult kastide kohaletoomine ja prügi korjamine. Arvasin, et järgmine uuendus lisab mõned tööd ja muudab mängu lõbusamaks, ma ootan alati teie järgmise värskenduse jaoks, kuid ainult vigade parandamiseks ja ainult mängu täiustamiseks, tundsin teie värskenduse pärast pettumust.
Ainus probleem, mis minu arvates tuleks samuti lahendada, on see, kui kiiresti mootori n rehvid tühjeneb. Samuti lisage rohkem autosid ja erineva HP-ga mootoreid, mida saab ostetud autodes vahetada.
Olen mänginud selle mängu versiooni, kus sa oled üksi saarel, mis jääb ellu jääma.hea mäng.kuid versioon rabas mind! Ja see pole lihtne. Üksikasjalikkuse tase on hämmastav, kõik alates bensiinijaamadest kuni toidupoodideni, pandimajadeni ja toiduautodeni. Isegi liikuv liiklus ja jalakäijad. Nii et hoidke oma GPS-i ja hüppage onu Joe veoautosse ning õppige selles ülimalt üksikasjalikus mängus ellu jääma!
See on väga jalgades ja lakkab äkitselt jooksmast. Siis pean mängu taaskäivitama ja see on väga häiriv. Niisiis, proovige parandada, et see juhtub minuga mitu korda!.
Stre5&@ ma olen
Hea graafika, kuid kaart ei näita teie asukohta, see näitab ainult teie maja.
Tore mäng, mida mängida, kuid on mõningaid muudatusi, mida tuleb uurida, näiteks maa hind on liiga kõrge, teiseks peaks neil olema vähemalt pehmed toolid, näiteks diivanid, mida osta, ja generaator maja toiteks. ja ka mis kasu on lennujaamast, kui te ei saa sellega reisida mõnele teisele saarele või riigile ja palun proovige lisada korralikke autosid ja võimalusel lisada tee-ehitusfirma muusse, et mängija saaks ise tee ehitada neid.
Snes classic game list wiki - Weebly
Mini Block Craft Інше qbmy
Ei saa isegi alustada, kuidas ehitada tuleb desinstallida kuni komplikatsioonini
Soovin, et saaksite sõita ja maha laadida
Ocean Is Home : Island Life Simulator Avventura ylaj
Ma armastan seda mängu Iga kord, kui ma seda mängu mängima hakkan, tunnen end nii õnnelikuna, et see on hea mäng. Aga palun, kas te võiksite mulle öelda, kuidas ehitada maja selles e