(Android) نبرد نینجا: افسانه بازی های ماجراجویی تقلب ها منابع را افزایش می دهند
Feb 5, 2022 4:41:20 GMT -5
Post by kerlitarmeval on Feb 5, 2022 4:41:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ نبرد نینجا: افسانه بازی های ماجراجویی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ نبرد نینجا: افسانه بازی های ماجراجویی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها منابع را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ نبرد نینجا: افسانه بازی های ماجراجویی 2022 version ▞▞▞
اول بازی خیلی خوبیه اما من به شما 2 ستاره میدم چون سطح لاگین میکنم همه سطوح 3 فاز رو کامل میکنم ولی بازی کانتینیو 7 سطح فاز 3 هست
خیلی قشنگ و من دوتا ستاره گذاشتم
Ninja warrior: legenda permainan pengembaraan Cabaran kwj
این یک بازی فوق العاده است ........ این یک بازی جانبی آفلاین بسیار خوب است ......
بازیش عالیه ولی سه قسمت اخر فصل اخرش اصلا امکان نداره بتونی رد کنی
این بازی خیلی خوبه که میگن بده فه ندن ممنون از سازنده این بازی
نرجس تابدار خیلی اینو دوست داره عاشقش شدم
خوبه ولی به نظر من هیرو میتونه قدرتمندتر باشه... در کل تجربه خوبیه... نیاز به بهبود گرافیک هست و بعد از تکمیل سطح باید به گیمر چیزهای جدیدی مثل لباس و اینا جایزه داد... فقط سکه کافی نیست ...
سال هاست که مهارت های نینجایی به افراد مختلف آموزش داده می شود تا در نهایت آنها روزی برای احیای دوباره افسانه جنگجوی نینجا خودنمایی کنند. در گیم پلی بازی
Ninja warrior: 닌자 전사 - 모험 게임의 전설 어드벤처 fum
سلام من دلسا هستم این بازی خیلی عالی هست . یکی که گفت بود مرحله ی هشت خیلی سخت منم توی آن ماندم . انایی که گفتن بازیش بد است اشتباه می کنند. بر عکس این بازی برای هوش و مغز خیلی خوب است. می خواستم به یک نقطه بهتون بفرمونم آبجی من قسمت ۹ بعد از توی آن غول بوده لطفا این حرف من یادتون نره . خدا نگه دارتون❤❤😍😍👏👏👌👌👍👍🖐🖐🖐🖐
سلام عزیزان 😊 نظر من در زیر داده شده است این بازی برای من خیلی خیلی بدترین است چون خوب نیست چون بازی کپی شده است شما می توانید بازی نینجا آرشی را بازی کنید اصل است همان کنترل ها اما بهتر از این بازی باید ساده ندهم 1 ستاره 🌟 اما برای همه چیز لازم است به من توصیه کنید .
بازی خیلی قشنگه اما فصل یکی مونده به اخر خیلی مراحل سخته اما بازم خوبه فقط کاش مراخل انلاین با حریف هایه انلاین هم داشت میجنگیدیم سکته و کاراکتر و قهرمان میگرفتیم عالی میشد..دو ستاره هم به دو دلیل یکی که بازی به این قشنگی باید حریف. انلاین هم میداشت دوم اینکه اپدیت چرا نمیدین مراحل تموم شد هنوز اپدیت ندادین .مرسی از سازنده اش.
خیلی خوبه اما بعضی وقتا مثل تلهپیرت کردن من به فضای خالی و اسپایک از بین میره
اگر یک بازی نینجا واقعی میخواهید، شمشیر تاریکی همان چیزی است که باید به ... به بهانه عرضه Ghost of Tsushima - نگاهی به بهترین بازیهای
پلتفرمر یکپارچهسازی با سیستمعامل خوب اما با گرافیک مدرن زیبا! سبک هنری را دوست دارم و کنترلها روان هستند تا اینجا فقط در پایان یک سطح اضافه میکند و مزاحم نیست، توسعهدهنده کار خوب را ادامه دهید!
گرافیک عالی موزیک وای من احساس می کنم یک گاوچران هستم ... حالا حریفان مخالفت نمی کنند آنها به جلو و عقب حرکت می کنند آخرین چیزی که باعث می شود 2 ستاره بدهم پریدن است مثل اینکه دارم او را برای المپیک پرش سه گانه آماده می کنم این هاپ از آن متنفرم
Воин ниндзя: легенда приключенческих игр Приключения pqni
بازی اوکی است اما مهارت جنگجوی نینجا کم است. حتی پس از ارتقاء قدرت زره به حداکثر سطح، زمان کمی برای از بین بردن دشمنان لازم است. اما من ناامید شده ام که در مقایسه با باس اصلی در سطح آخر، زره قوی ندارد.
Arashi – نینجا طوفانی بازی جدید و فوق العاده زیبا با موسیقی دلپذیر در سبک بازیهای اکشن، ماجراجویی و نقش آفرینی برای دستگاه های اندروید است که توسط استودیو
یکی میگ من 12 سالم هست الان 15 ساله شدم بازی خبی هست بکنید نصب کنید یکی میگ وای بچه ها این بازی دختر خالم میکرد من ازش یاد گرفتم الان نصف کردم کوس نگین خب هست نصب کنید چراا همش از خانوادتون میگن کوس مادر هاا😞😐
این بازی یک بازی بسیار خوب است. سطوح بازی بسیار سخت است. فکر می کنم نیاز به بهبود بیشتری دارد! لطفا به نسخه بعدی آپدیت کنید. وقتی نینجا می پرد به بیرون از صفحه می رود. لطفاً آن را برطرف کنید.
دو ستاره هم زیاده
مفهوم جالب، متاسفانه فقط لمسی. من بازیکنم را ایستاده بودم و با چیزهایی که هرگز به من دست نزده بودند کشته میشدم یا وقتی دکمههای اکشن را فشار میدادم اصلاً جواب نمیداد. با تاخیر یا عدم پاسخگویی در طول بازی.
اگر شما میگی عالیه منم میگم عالیه ولی من هنوز نگرفتمش ولی عالیه
این بدترین بازی ای است که تا به حال بازی کرده ام برای شروع نینجاها از اسلحه استفاده نمی کنند و چگونه می خواهید در فضاهای بسیار تنگ بپرید من به سطح 9 قلعه اژدها رسیدم اما رایکی ریو هرگز باز نشد و این تنها چیزی بود که باعث شد من در مرحله سوم trPs بازی کنم. مخصوصاً آن اژدهایی که در آتش نفس می کشد، فقط می آیند و شما را بدون اینکه حتی آنها را لمس کنید، خفه می کنند. در نهایت چرا برای کشتن 1 سرباز 3 یا 5 شوریکن لازم است اما فقط یک ضربه چاقو فورا آواتار را می کشد.
Воин ниндзя: легенда приключенческих игр Приключения pqni
خیلی بده بد بد بد
بد نیست خوبم نیست
این بازی عالی هستش وخیلی باحاله عالی
بازی فوق العاده ادامه به سطح بعدی و سطوح در صفحه افزودن هرگز در کل بازی نمی بینم و دکمه های کنترل به روز رسانی نیاز به جعبه جواهر در داخل بازی مانند گلدان های طلایی دارند.
بازی خوبی هست فقط زیاد اعصاب خرد کنه من الان مرحلهشم اون غول کشته نمیشه
30 بازی پرطرفدار اندروید و iOS | با بهترین بازی های موبایل ...
پسر خالم بازیش کرده ولی بازی میکنم اتلاع میدم
این یک بازی بسیار خوب است .... برای من همه چیز عالی است ... بدون تبلیغاتی که مزاحم من شود ، آسان و چالش برانگیز ... لطفاً ادامه دهید 💯
Супермаркет Мания Путешествие Стратегии fbia
Ninja warrior: 닌자 전사 - 모험 게임의 전설 어드벤처 fum
زیبا، .... بازی، .. هر سطح بسیار چالش برانگیز است و صادقانه بگویم بسیار سخت است، اما همچنان عاشق این بازی هستم. فقط کمی به گرافیک و بیشتر دقت کنید،.......
بازی خوبیه1
adventure games عنوانی اکشن و آرکید از یک بازی سرگرم کننده در سبک ماجرایی برای سیستم عامل اندروید می باشد.
بازی خوبیه، معمولی، اما بد نیست 👍
به نظر من نصبش نکنید
این بازی فوق العاده است برادر من لیل من آن را به من نشان داد و من به آن معتاد شدم
یک مسیر مانع با موضوع نینجا، سرگرم کننده تر از آن که فکر می کردم باید باشد. گزینه ای برای تنظیم اندازه دکمه خوب است، غیر از آن شکایتی وجود ندارد.
حالت بامبو، نقشه 3 سطح 5 قابل جستجو نیست و من نمی توانم بیشتر بازی کنم ... لطفاً زودتر آن را برطرف کنید ... در کل بازی عالی است
این بازی بسیار خوب است زیرا وقتی بازی می کردم واقعی به نظر می رسید و احساس خوبی دارم
بازی جذابیه فقط رو مخه 🤣
بهترین بازی سرگرمی است ... اما من نمی توانم خیلی احساس خوبی داشته باشم ... bcs نمی توانم فصل 3 را باز کنم و بازی کنم ... بنابراین فصل 1 و 2 تکراری بازی می شود ... خیلی خسته کننده است ... چرا گزینه بازی فصل 3 را ارائه نمی کنید .....
محشرههههه عالیه من الان فصل سوم هستم این بازی خیلی پرهیجان و پرحادثه های غیر منتظره هستش که خیلی حال میده ممنون از سازندگان این برنامه عالی فرهنگتون رو نشون میدین
عالیه نصبش کنید👏🏻 ممنون از سازندش😘
Ninja warrior: legenda permainan pengembaraan Cabaran kwj
بازی خوبیه اما برای کساییه که عصاب دارن ریدش تو عصابم من سه تا از مرهلشو رفتم یعنی خواستم گوشیمو بزنم زمین خیلی عصاب رو داغون میکنه به خواطر همینم سه ستاره دادم.
آگهی در انتهای یک لول و در منوی میانی