Post by kerlitarmeval on Feb 5, 2022 4:44:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily Diary : Dress Up Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε τον πόρο ▞▞▞
▞▞▞ Lily Diary : Dress Up Game 2022 version ▞▞▞
Εξαιρετική εφαρμογή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή εκτός σύνδεσης, το μόνο μου πρόβλημα είναι όταν δεν έχω χρήματα θέλω να αγοράσω το φόρεμα 99₱, αλλά μου αρέσει αυτή η εφαρμογή, υπάρχει τόσο πολύ φόρεμα εδώ ♥️
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό! Μπορώ να διαλέξω όλα τα ρούχα που θέλω χωρίς να πληρώσω γι' αυτό και κάτι ακόμα που πρέπει να προσθέσετε χιτζάμπ. Θα ήταν επίσης υπέροχο
Το bff μου αρέσει αυτή η εφαρμογή 😊
Αυτό είναι ένα τέλειο παιχνίδι για μένα......Ψάχνω για αυτό το είδος παιχνιδιού ❤️..... Έχει πολλές συλλογές από φορέματα και χτενίσματα. Και όλα είναι δωρεάν. Γι' αυτό προτείνω αυτό το παιχνίδι....Απλά κατεβάστε και απολαύστε 🤩.....αυτό είναι ένα εθιστικό παιχνίδι ☺️. Αλλά δεν μπορώ να τραβήξω βίντεο. Όταν πατάω το κουμπί βίντεο, το παιχνίδι απλά σταματά... Και έχω μια πρόταση ότι μπορείτε να έχετε διαφορετικές θέσεις ή συναισθήματα, ώστε να κάνω την ιστορία ακόμα καλύτερη.. Ελπίζω να διορθώσετε αυτό το σφάλμα
4 αστέρια, δεν έχω τίποτα να πω...... Είναι εκπληκτικό απολύτως υπέροχο που μπορώ να δημιουργήσω χαρακτήρες όταν βαριέμαι, αλλά μπορείτε να προσθέσετε μερικά χρώματα προσαρμογής; Έτσι μπορούμε να προσαρμόσουμε το πουκάμισό μας σε οποιοδήποτε χρώμα, γιατί μερικές φορές όταν ταιριάζω τα περισσότερα πουκάμισα δεν ταιριάζουν με τίποτα, οπότε μπορείτε να προσθέσετε χρώμα προσαρμογής για πουκάμισα;;;;
❤️❤️❤️
Χαίρομαι που βλέπω ένα παιχνίδι ντυσίματος χωρίς chibi από αυτήν την εταιρεία. Δυστυχώς χειρότερα από τα προηγούμενα παιχνίδια όπως παστέλ κορίτσι και παστέλ φίλοι.
ω.. μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. έχει πολλές δυνατότητες. υπήρχαν τόσα πολλά ρούχα κ.λπ., αλλά παρόλα αυτά, θα ήθελα πολύ να ζητήσω περισσότερο σχέδιο επειδή μου αρέσει το στυλ τέχνης:') και ίσως θα μπορούσατε να κάνετε μια μικρή διόρθωση για το κραγιόν γιατί προσωπικά πιστεύω ότι κάνει και το χείλος να φαίνεται μεγάλο. συνέχισε την καλή δουλειά, ομάδα!^^
Lily Diary : Dress Up Game Pro příležitostné hráče vlfs
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να φορτώσει, αλλά μπορεί να είναι από το κακό μου διαδίκτυο.
κάντε περισσότερα ρούχα για άνδρες και γυναίκες
κάπως καλό παιχνίδι 🎀💗 μου αρέσουν τα ρούχα τα αξεσουάρ και ναι 💿🤍
άσχημο παιχνίδι
Μου άρεσε αυτή η εφαρμογή, αλλά θα πρέπει να προσθέσετε περισσότερα ρούχα και πορτοφόλια όπως ίσως μια τσάντα βιβλιοθήκης. Μου αρέσει, αλλά του έδωσα μόνο 3 αστέρια γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν αρκετά για να διαλέξω από μια μεγάλη γκάμα παπουτσιών και κτλ. Δεν χρειάζεται να χρεώσετε για επιπλέον ρούχα, μπορείτε να τα φτιάξετε, ώστε ο χρήστης να παρακολουθήσει ένα βίντεο για να ξεκλειδώσει το αντικείμενο. (:
Download What's Up APK | APKfun.com
Πραγματικά ΑΓΑΠΩ αυτό το παιχνίδι από την αρχή, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν περισσότερες κατηγορίες (π.χ. αξεσουάρ) και να προσθέσουν χρώμα στα ρούχα αλλά όλα τα άλλα είναι θεαματικά!
Είναι καλό, απλά χρειάζεται περισσότερα ρούχα
Ωχ, αυτό το παιχνίδι είναι τόσο όμορφο 😍 και απολαυστικό και βοηθάει να φτιάξουμε ένα χαριτωμένο ντύσιμο Παρόλο που υπάρχει πρόβλημα, χρειαζόμαστε μια ενημέρωση για να φτιάξουμε ένα αντικείμενο στο χρώμα και ένα αντικείμενο που πρέπει να πληρώσουμε Θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε προσθήκες για να το αποκτήσουμε
Η ομάδα μας lil ήταν πάντα και θα είναι μέχρι το τέλος
Λατρεύω αυτή την εφαρμογή! Είναι τόσο διασκεδαστικό και έχει τον τέλειο αριθμό επιλογών. Μου αρέσει πολύ να δημιουργώ χαρακτήρες και να τους αναδημιουργώ επίσης! Νομίζω ότι υπάρχει ένα πράγμα που θα βελτίωνε την εμπειρία μου, ωστόσο. Θα σκεφτόταν η ομάδα σας να προσθέσει ένα χαρακτηριστικό ώστε να μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα κάθε διαφορετικού κομματιού μαλλιών; Υπάρχουν επιλογές για κτυπήματα, στο πίσω μέρος των μαλλιών, ακόμη και πρόσθετα, όπως κότσους και αλογοουρές. Θα ήταν πολύ βολικό να μπορούσατε να τα αλλάξετε ξεχωριστά! Σας ευχαριστώ!
Ο λογαριασμός μου μπορώ να δω, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ, αλλά μπορώ επίσης να δημιουργήσω τον δικό μου λογαριασμό, καθώς το όνομα του λογαριασμού μου Google είναι όπως το σχολείο μου. Θα βρω 1 σχολικό λογαριασμό που μπορώ να χρησιμοποιήσω για τον σχολικό μου λογαριασμό
Pet Run - Puppy Dog Game Akcija fqo
Ποτέ στη ζωή μου δεν το έπαιξα
Η εφαρμογή είναι η καλύτερη και εύκολη στη χρήση 😌 αλλά 3 αστέρια όχι 5 γιατί δεν μπορώ να μετακινήσω το μπόμπι του μοντέλου μου που δημιούργησα δεν μπορεί να αλλάξει τη θέση του σώματος του 😫 έχω πολύ πρόβλημα με αυτό 😓
Βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι και εξαιρετικά γρήγορο και
Sparkling, holographic or with a prism effect – these polishes in various ... 22 black dress and white tieMega fashionable: the special effect toppers
γιατί δεν μπορώ να ανοίξω αυτό το παιχνίδι όταν ανοίγω την οθόνη πάντα μαύρη😒😒😑😑😡😡😤
Άσχημο, αλλά μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ, συγγνώμη που έχασα το μυαλό μου, εντάξει χμμμ, τώρα δεν ξέρω τι να πω τώρα, χμμμ, εντάξει, τόοοοοοοο, χμμμμ, αντίο.
Είναι διασκεδαστικό, αλλά υπήρχε ένα μικρό πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι, αν αγγίξετε τις προσθήκες θα πάει στο διαδίκτυο.
Δεν μου αρέσει το παιχνίδι
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, έχει μερικά σχέδια ρούχων τρίχες παπουτσιών και πολλά άλλα! και χμμ, ελπίζω να το ενημερώσετε και ελπίζω να προσθέσετε περισσότερα διακοσμητικά, αλλά είναι εντάξει, αν όχι, το λατρεύω ακόμα <33 και παρακαλώ προσθέστε μερικά ακόμη όμορφα φόρεμα, ρούχα, παπούτσια, μαλλιά, παντελόνια και άλλα.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά ένα παράπονο είναι ότι μερικά από τα ρούχα στις φωτογραφίες δεν είναι μέσα στο παιχνίδι. Συνολικά θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα αν σας αρέσει να δημιουργείτε avatar.
αυτό δεν είναι διασκεδαστικό είναι ένα αστείο, είναι τόσο αστεία παιχνίδια στον κόσμο
Κατεβάστε Lily Diary : Dress Up Game ΔΧΕ 1.4.1 Android δωρεάν ...
Κατεβάστε Picsart Color ζωγραφική Διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή ...
Όχι καλό αλλά όχι κακό και αυτό το παιχνίδι
Το ωραίο ντύσιμο είναι δωρεάν
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Είναι αρκετά καλό, αλλά είναι λίγο μπερδεμένο η πλοήγηση (ακόμα και με φροντιστήριο) και θα μπορούσε να γίνει χωρίς τη διαφήμιση που εμφανίζεται αμέσως μόλις ανοίξετε την εφαρμογή :/
Γειά σου! Το Seyeon Soft αυτό είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι εκτός σύνδεσης σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε χωρίς wifi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Έχει διάφορες επιλογές για να διαλέξετε και είναι όμορφες. Αλλά έχω 4 αστέρια γιατί όταν κάνετε κλικ στο καλάθι αγορών εμφανίζεται τα gamepasses και ήταν τόσο όμορφα, αλλά ξέρετε καλά, θα σκεφτούμε "πώς θα πληρώσουμε αλλά το θέλω... ή..." ποιος θα πληρώσει για ένα παιχνίδι;". παρακαλώ φτιάξτε περισσότερα φορέματα και αντικείμενα Καλή τύχη αυτό το παιχνίδι θα ανατιναχτεί σύντομα Seyeon soft!~~~
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι! Αλλά δυστυχώς αυτή η διαφήμιση συνεχίζει να εμφανίζεται και δεν υπάρχει κουμπί "Χ" για να το ξεφορτωθώ, οπότε πρέπει να πατήσω τη διαφήμιση και να κλείσω την εφαρμογή. Μερικές φορές είμαι κοντά στο τέλος της δημιουργίας του avatar μου και δεν το αποθηκεύει π.χ. έκλεισα την εφαρμογή λόγω της διαφήμισης. Μου συμβαίνει αυτό π.χ. είμαι σε Chromebook; Ή μήπως αυτό είναι απλώς ένα σφάλμα; Παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει, είμαι πολύ θυμωμένος για αυτό. :C edit: OH, OK, οπότε μόλις διάβασα μερικές άλλες κριτικές και κάποιος άλλος είπε επίσης ότι έλαβαν μια διαφήμιση χωρίς δυνατότητα παράβλεψης!
Lily Diary : Dress Up Game Santai ixza
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, μου αρέσει περισσότερο η διακόσμηση και συγκέντρωσα τους χαρακτήρες, φτιάχνω κυριολεκτικά μια ιστορία με τους χαρακτήρες που έφτιαξα, οπότε αυτό ήταν το μόνο που έπρεπε να πω, οπότε αντίο
Lily Diary : Dress Up Game معمولی azh
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά μερικές φορές θυμώνω με τις διαφημίσεις γιατί είναι μόνο 4 αστέρων, αλλά μου αρέσει πολύ💚
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι 🎮 γιατί μπορούμε να μακιγιάρουμε 💄 διαφορετικούς χαρακτήρες και μπορούμε επίσης να κάνουμε καμάρα 😃 😊
Είναι καλό και πολύς χώρος για να μπορείς να φτιάξεις κοστούμια και ιστορίες.
Lily Diary : Dress Up Game - Τελευταία Έκδοση Για Android - Λήψη ...
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά εύχομαι να υπάρχουν περισσότερες επιλογές ρούχων και επιλογές σχήματος σώματος και περισσότερα χρώματα για μαλλιά και μάτια.
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι! Υπάρχουν πολλοί κουλοχέρηδες χαρακτήρων και πολλά ρούχα για να διαλέξετε!. Το βαθμολογώ με 4 αστέρια επειδή χρειάζεται πραγματικά χρήματα για να αγοράσει άλλα πράγματα, όπως μαλλιά, άλλα ρούχα, κάποια ρούχα για εκδηλώσεις κ.λπ. Αλλά είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι, το συνιστώ σε άτομα που τους αρέσει/του επιτρέπεται να αγοράζουν πράγματα για παιχνίδια.. .. σε κάθε περίπτωση είναι πολύ καλό παιχνίδι!!!!
Lily Diary : Dress Up Game Pro příležitostné hráče jwl
Δεν ξέρω 🙄
Είναι αρκετά διασκεδαστικό αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις το χρώμα των ρούχων που είναι αρκετά ενοχλητικό
Ουάου αυτό ωραίο. Παιχνίδι
Λατρεύω την εφαρμογή, είναι τόσο υπέροχη που έχει τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα. Αφού εγκατέστησα την εφαρμογή σκέφτηκα γιατί δεν υπάρχουν περισσότερες εφαρμογές σαν αυτή.